Bra dag

Idag har varit en bra dag. Varför jag skriver så sent och därmed går och lägger mig för sent är för att dagen har varit så fylld och så kollade jag självklart på hockeyn, som Sverige vann mot Finland med 2-0. 
 
På jobbet funkade det, gick lite småsegt men hamnade först på listan över hur mycket man har plockat så något rätt måste jag ha gjort. 
 
På kvällen var det dags för ridning. Fick Kára igen. Jag gillar henne och hon är lite svårare att rida, det är därför jag tror jag får henne varje gång. Det gick sjukt bra idag och det roligaste och bästa för självförtroendet är när ridläraren visar mig som exempel på hur det ska göras och hur hästen ska se ut. Då är jag stolt! 
 
Hittade till och med en bild på mig och Kára på Södertörns islandshästars hemsida :)
Väldigt liten bara.
 
Direkt efter ridningen skyndade jag mig iväg till Södertälje för att spela lite innebandy, som utespelare. Några från jobbet skulle möta min systers lag. De hade spelat över en timme när jag kom, men jag hann ändå vara med en halvtimme som tur var för riktigt roligt var det. Oavgjort blev det i matchen. Jag hann med att göra en assist, men hade chansen att göra några mål också. Det var dock i början så hade inte riktigt kommit in i det än, för senast jag spelade ute var i våras. Annars är jag ju van att stå i mål. 
 
Som sagt, en riktigt rolig eftermiddag och roligt att jag hann med att spela lite innebandy. 
 
När jag kom hem, förutom att kolla på hockeyn, städade jag. Jag var på så sjukt bra städhumör. Synd att klockan var så mycket bara, men jag hann städa en del ändå. Installerade även en app så jag kan se hur många steg jag går varje dag. Bara under tiden jag städade i lägenheten gick jag 2114 steg. Jag förstår inte hur folk har svårt att nå målet på 10 000 steg per dag... 
 
 
Allmänt, Stallet, Träning | | Kommentera |
Upp