Kvavt som fan

Dagen för övrigt gick okej, men det är min träning jag tänker skriva om. 
 
Det var längesen jag tränade så här hårt och så här motiverat. Därför är jag helt slut i kroppen. Det och att det här har varit första veckan efter semestern. Denna vecka har det varit väldigt varmt. Idag även väldigt kvavt ute. Till följd av det svettades jag som en gris på innebandyträningen. Jag är målvakt och det är varmt vanligtvis men idag var det nästan outhärdligt. Vi hade fys innan då jag var dum nog att ha på mig en tjocktröja. Svetten började rinna till slut. Och då hade inte ens inneträningen börjat. Väl inne drack jag upp vattenflaskan efter uppvärmningsövningarna. Totalt drack jag tre vattenflaskor. På slutet av träningen var jag så svettig under kläderna att det blev svettfläckar när jag slängde mig eller gjorde sidledsförflyttningar. Det är extremt sällan jag blir så svettig, men det blev jag alltså idag. I helgen väntar massor av träning och teambuilding! 
 
Foto: Erik Nyman
Allmänt, Träning | | Kommentera |

Rom 8:28

För att bota min trötthet som jag nämnde i tidigare inlägg, började jag städa och packa upp från Gotland. Det blandat med tittande på gamla instagrambilder, och då menar jag verkligen gamla instagrambilder, fick minnen att simma upp till ytan. Underbara minnen från tider jag minns med glädje. 
 
Bokhyllan behövde städas, såklart, och sorteras på nytt. En hylla har jag förut haft till min konfirmationsbild, några nallar jag sytt och gamla biblar. En av biblarna var min konfirmationsbibel. Åh vad jag saknar konfirmationen, scouterna och att bara hänga i kyrkan med underbara människor. Jag är kristen, men har ingen direkt tro på en Gud. Men något tror jag på. Kyrkan är så mycket mer än bara att tro. Sällskap, känsla och glädje ryms där. Jag som alltid har känt mig ensam har känt en samhörighet där. 
 
I min konfirmationsbibel som jag fick av prästen har hon skrivit personligt till mig, och hon har antecknat Rom 8:28 vilket är förkortning för Romarbrevet kapitel 8 vers 28 för er som inte är proffs på att slå i biblar. I  varje elevs bibel skrev hon, prästen, det ställe hon tyckte passade bäst för var och en. Den mening som beskrev oss bäst. Till mig skrev hon alltså Rom 8:28. Där står det såhär och jag håller med om att det passar mig för det är så jag har varit i hela livet, jag väntar bara fortfarande på det goda:
 
Vi vet att Gud på allt sätt hjälper dem som älskar honom att nå det goda, dem som han har kallat efter sin plan.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Suck

Om igår var en bra dag så är idag raka motsatsen. Människor brukar berätta, och det tror jag på för har själv upplevt det, att man har en tendens att bli sjuk på semestern för att man slappnar av och kroppen är mer mottaglig för infektioner med mera. Jag har haft en toppensemester utan sjukdomar eller trötthet. Den kom idag istället, dag två tillbaka på jobbet. Igår på träningen hade jag vissa stunder frossa, idag har jag haft enorm träningsvärk i hela ryggen, axlar, nacke med mera. Det är antagligen en blandning av träningsvärk både från själva fysträningen igår och från jobbet. Jag är också extremt trött, men vill inte sova en stund nu då det blir svårare att sova ikväll. Plus att jag har så mycket jag vill hinna med. Jag får helt enkelt stå ut med grus i ögonen resten av eftermiddagen. Inte nog med det, jag har också fått ont i huvudet. Mycket ont i huvudet för att vara mig, men inte i närheten av migrän, antar jag. Jag har aldrig haft migrän så kan inte riktigt svara hur långt ifrån migrän det är. 
 
Orken är borta, förhoppningsvis tillfälligt vilket jag även tror på. Allt igår tog död på mig, både psykiskt och fysiskt. Kommer ta ett tag innan jag vänjer mig igen vid allt. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp