Vinst i del ett av kvalet mot allsvenskan

Igår spelade vi första matchen i kvalet mot allsvenskan i innebandy. Vi kom etta i vår division, obesegrade, och fick möta de som kom tvåa i en annan division 1 nämligen Alunda. Tänkte inte skriva så mycket om matchen förutom att vi vann med 2-3 och nästa möte mot dem är hemma i Tullingehallen på söndag. Så nu jävlar! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Fokus

Idag har varit en dag med glädje, trötthet, aggression och gråt. Ikväll väljer jag att fokusera på det bra för att kunna sova senare. Det andra får ni nog ett lugnare inlägg om imorgon, när jag har hämtat mig lite och kunnat få ett perspektiv. 
 
På senare tid har jag kommit igång på riktigt med träningen på jobbets gym på lunchen. Jag körde igång ett tag men sedan blev jag sjuk och har vilat. Började igen. Blev sjuk igen. Nu är jag åter igång men med en inte helt frisk kropp. Orkar inte försöka bli frisk hela tiden så kan lika gärna köra på. Jag har massor av olika lopp planerade detta år så det är fokus på löpningen blandat med lite styrka. Mitt mål från början har varit att springa 5 km på en tid under 30 minuter. Det målet nådde jag ganska snabbt då jag gjorde det från början när jag började löpa för någon vecka sedan. Då var tanken att jag skulle springa antingen 30 minuter eller 5 km. Om jag hade lite kvar till 5 km när jag nådde 30 minuter skulle jag springa till 5 km och tvärtom. Alltså har jag sprungit 30 minuter varje gång eftersom jag alltid har nått 5 km innan. Idag sprang jag nästan 6 km på 30 minuter. Jag fick extrem håll efter tjugo minuter, känlan av knivhugg i magen och valde då att gå liten stund. Hade jag inte fått håll hade jag klarat 6 km på 30 minuter. Jag hade en bra känsla och ska försöka ta med mig den ikväll när jag ska försöka sova. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Almost empty

Min inre bensintank ekar snart tom. Den blinkar för fullt den där lilla röda lampan som säger att jag behöver fylla på. Men jag håller ut. Till nästa bensinmack. Oavsett om den är nära eller inte, det vet jag inte ännu. Men jag hoppas på att den är inom räckhåll. För jag behöver verkligen fylla på. 
 
 
 
 
Jag kan inte ens minnas när jag unnade mig återhämtning, på riktigt. Det var alltför längesen. Visst, jag tvingar på mig pauser lite då och då, men den riktiga återhämtningen kommer aldrig. Den där känslan som ska infinna sig, känslan av ett glädjande lugn. Som om en inte har ett endaste bekymmer. En natt som faktiskt får en att bli piggare och inte tröttare. En natt där du vaknar upp och inte känner dig överkörd av en ångvält. Dessa nätter finns inte längre. Inte för mig. Jag har varit duktig. Jag har satt igång en process att dra ner på saker, men den är långt ifrån färdig och långt ifrån att frigöra tillräckligt med tid för återhämtning. Slutfasen i den processen, den är min nästa bensinmack. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp