Bra dag

Idag har varit en bra dag. Varför jag skriver så sent och därmed går och lägger mig för sent är för att dagen har varit så fylld och så kollade jag självklart på hockeyn, som Sverige vann mot Finland med 2-0. 
 
På jobbet funkade det, gick lite småsegt men hamnade först på listan över hur mycket man har plockat så något rätt måste jag ha gjort. 
 
På kvällen var det dags för ridning. Fick Kára igen. Jag gillar henne och hon är lite svårare att rida, det är därför jag tror jag får henne varje gång. Det gick sjukt bra idag och det roligaste och bästa för självförtroendet är när ridläraren visar mig som exempel på hur det ska göras och hur hästen ska se ut. Då är jag stolt! 
 
Hittade till och med en bild på mig och Kára på Södertörns islandshästars hemsida :)
Väldigt liten bara.
 
Direkt efter ridningen skyndade jag mig iväg till Södertälje för att spela lite innebandy, som utespelare. Några från jobbet skulle möta min systers lag. De hade spelat över en timme när jag kom, men jag hann ändå vara med en halvtimme som tur var för riktigt roligt var det. Oavgjort blev det i matchen. Jag hann med att göra en assist, men hade chansen att göra några mål också. Det var dock i början så hade inte riktigt kommit in i det än, för senast jag spelade ute var i våras. Annars är jag ju van att stå i mål. 
 
Som sagt, en riktigt rolig eftermiddag och roligt att jag hann med att spela lite innebandy. 
 
När jag kom hem, förutom att kolla på hockeyn, städade jag. Jag var på så sjukt bra städhumör. Synd att klockan var så mycket bara, men jag hann städa en del ändå. Installerade även en app så jag kan se hur många steg jag går varje dag. Bara under tiden jag städade i lägenheten gick jag 2114 steg. Jag förstår inte hur folk har svårt att nå målet på 10 000 steg per dag... 
 
 
Allmänt, Stallet, Träning | | Kommentera |

Biomys

Ber om ursäkt för att det var oändligt längesen jag uppdaterade... Men jag har på riktigt haft fullt upp nästan konstant. Extremt mycket träning, extremt mycket på jobbet och varit småsjuk hela tiden. Därmed har jag inte orkat något överhuvudtaget när jag kommit hem. Några eftermiddagar har jag däckat när jag kommit hem och somnat. 
 
Den här helgen däremot har jag kunnat tagit det relativt lugnt. Jag har varit väldigt upptagen men med roliga saker. 
 
Först var det Colorrun Night. De hade anordnat det mycket bättre i år men en sak saknades från förra året. En mörkertunnel med uv-ljus där man kunde fota sig själva en massa. Det var jag, Sara, Chrille (hennes kille) och mamma som sprang. 
 
 
Innan vi sprang spelade jag innebandy med SIL. Vi förlorade dock båda matcherna, men de jag spelade med spelade inte lika bra som de brukar och jag gjorde inte mina bästa matcher. Men det är väldigt bra träning för mig, bättre träning kan jag inte få som målvakt. Och roligt är det också! Sedan skyndade jag mig för att se Hitta Doris med en kompis. Det var alltså min lördag. 
 
På söndagen åkte jag in till stan för att se Legenden om Tarzan. Jag såg den på Rigoletto. Mysigt att gå runt i stan lite innan filmen. Direkt efter den filmen åkte jag tunnelbanan till Skärholmen och gick runt lite med mamma innan vi åkte till Heron City för att se Bridget Jones's Baby. Äntligen!! Som jag har längtat efter den filmen. Den var till och med bättre än mina höga förväntningar. 
 
Dessa tre filmer såg jag alltså på bio i helgen
 
Jag har sett Hitta Doris två gånger på bio nu och tycker fortfarande den är lika bra. Fullkomligt älskar filmen och Doris som karaktär. Ett stort plus är alla svenska röster som är toppenbra!! 
 
Har velat sett Tarzan länge nu. Ville se den på bio för att få se Alexander Skarsgård som Tarzan. Jag menar kom igen, en svensk Tarzan! Filmen var bra, helt okej. Men den är inte Tarzan. Det enda som är gemensamt och som man kan koppla till Tarzan är att han är kompis/familj med gorillorna. Såklart är allt lite lika, men innan man ser den får man kasta alla tankar om en verklig Tarzanfilm åt sidan och se den som en annan film. Men som sagt, njuta av Alexander Skarsgård kan man göra och sen tycker jag ändå att filmen var bra. 
 
OMG!!! LOVE IT LOVE IT LOVET IT! Behöver jag säga mer? Jag har längtat efter en sån här film på bio länge, en riktigt bra amerikansk romantisk komedi. Jag hade höga förväntningar och den var till och med bättre än mina förväntningar. Mamma har inte varit riktigt förtjust i Bridget Jones men hon tyckte också den var väldigt bra. Så underbar och rolig film! 
 
Bilder tagna från Google.
Allmänt, Film, Romantik, The Color Run | | 2 kommentarer |
Upp