Innebandymatch Alcro mot Kolpenäs

Imorgon går vi in på riktigt i ax. Vi har jobbat med det i helgen men imorgon går vi live. Men jag är inte orolig. Det kommer bli några problem men allt kommer till slut att lösa sig. 
 
På grund av det har det varit rätt mycket på senaste tiden, och var därför skönt att på kvällen spela lite innebandy. Vi i globaxgruppen jobbade över och åkte direkt till innebandymatchen. Vi som skulle vara med. 
 
Det är många i Kolpenäs som antingen jobbar eller känner folk på jobbet. Plus att han som startade klubben Kolpenäs jobbar hos oss. Det gör att vi ibland har matcher mot Kolpenäs. Alcrogänget mot Kolpenäs. Jag brukar vara med så ofta jag kan på dessa matcher för jag tycker det är grymt roligt! Jag brukar dessutom spela där jag behövs. Antingen i mål i något av lagen, eller ute i något av lagen. Idag spelade jag ute som forward med Kolpenäs. 
 
 
Min syster Sara spelar i Kolpenäs och jag älskar att spela med henne. Bollmärket på bilden ovan gav hon mig på uuppvärmningen.. Det var inte ett så hårt skott men är som sagt fortfarande röd. Och jag får aldrig bollmärken och jag är målvakt. Jag har börjat få märken på senare tid vilket jag tror tyder på att min kropp inte mår så bra. 
 
Men i alla fall. Vi spelade fyra perioder tror jag.  Efter två stod det 8-8. Då hade vi tidigare lett med typ 5-2. Jag gjorde första målet fast med lite tur. Jag älskar stt spela med Sara för vi vet verkligen (oftast) var vi har varandra. Vi behöver bara slänga ur oss korta ljud så vet vi exakt. Vi gjorde ett skitsnyggt mål idag. Ett riktigt systrarna Nyman mål. Brs passningsspel och sen direktskott av Sara. Så jävla snyggt! Vi spelade bra, vår kedja,  men vi lyckades inte pricka målet eller bollen i frilägen annars hade vi gjort massor av mål. Det ville sig inte bli fler mål för oss, men vi är nöjda ändå! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Jobb, jobb och mera jobb

Denna helg har jag jobbat. Men det tycker jag är roligt! Vi är på väg att byta system på jobbet från movex till ax för er som har missat det. Vi har vår go-live på onsdag, den första februari. Därför var vi denna helg tvungna att städa, bygga om lite, märka om och inventera. Det har gått lite sisådär. Men allt löser sig på ett eller annat sätt. 
 
Jag har en period just nu som jag inte känner något förutom utmattning. Det var längesen jag grät och längesen jag skrattade. Det börjar kännas i kroppen. Men ingenting annat känner jag. Ingen glädje, ingen sorg. Men ändå är jag ledsen. Det är svårt att förklara. Skulle behöva någon som förstår mig. Många skulle säga att det beror på att jag jobbar så mycket och har mycket på fritiden. Och ja, det är nog sant. Men jag vill ha saker att göra hela tiden för att inte känna mig så fruktansvärt ensam. När jag har en ledig dag och ska hem så fastnar jag ändå kvar på jobbet i minst 45 minuter. Jag drar mig för att åka hem, men ändå är det där jag trivs som bäst. Hemma. 
 
Ikväll har i stort sett ingenting fungerat. Varken jobbmässigt eller innebandymässigt. Och jag är så extremt trött och känns som om jag bara blir tröttare för varje dag som går. Även fast jag sover lika mycket varje natt och ändå bra antal timmar. Därför kommer jag alldeles strax att däcka. Jag varvar ner genom att lyssna på Spotify´s spellista Rofylld, dricker lite örtté (kvällsro är namnet), har tänt mängder av ljus samt rökelse med örter och ska nu efter att det här inlägget är klart börja läsa. Först kapitel 1 i en bok som en av mina bästa vänner jobbar med, och sedan fortsätta med en deckare innan jag sluter ögonen för idag. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

R.I.P movex och välkommen ax

Någon som skrivit på tavlan på jobbet. Idag lämnar vi movex och välkomnar vårt nya system ax! 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp