Bröllop och Project X på samma dag

Gårdagen var rolig men gav mig stressont i magen.. Så mycket att tänka på och komma ihåg att ta med sig från Mariefred till Tumba. Dagen började med bröllop. Brudparet var nära vänner till mig. Ann och Roland, som äger Assa och föräldrar till min kompis jag lärde känna på kollo för längesedan. De var superfina! (Alla bilder i detta inlägg är tagna med mobilen och vissa i dåligt ljus så ursäkta kvalitén.)
 
 
Det vackra brudparet, grattis! <3
 
 
Bröllopet ägde rum i Tveta kyrka. Sedan åkte vi vidare till Trädgårdstorp i Tullinge. Åt middag, lyssnade på några vackra sånguppträdanden och hade det väldigt trevligt. De öppnade paket. Vissa paket var väldigt kreativt inslagna! Pengar i en uppblåst ballong och kuvert i en lykta bland annat.
 
Vi stannade kvar där till sena kvällen. Sen åkte vi hem och väl hemma var det bara att svida om till en ny outfit som min mamma var snäll att fixa, för att åka vidare till Project X. En fest på Colosseum som min kollega och vän Sinan anordnat. En födelsedagsinbjudning som gick överstyr.
 
Vi hade VIP-biljetter, kändes bra!
 
 
 
Det var kul och det kom mycket folk, men han lyckades inte få till det där lilla extra. Kändes som en vanlig nattklubbskväll.. Han hade däremot lyckats ta dit en tjur man kunde rida på. Jag red två gånger. Först var jag nervös så händerna skakade, men jag är glad att jag vågade. Jag satt kvar väldigt länge, jag fick användning av mina ridmuskler i låren. Flera från gänget jag var där med red tjuren. Rebeccas (min barndomskompis och bästa kompis) kille Fredrik var grymt duktig på att rida på tjuren. Jag träffade väldigt många från jobbet där, i princip alla unga kollegor var där. Det har ju självklart Sinan sett till, att prata med alla om att komma. Jag var stolt över mig själv, vågade faktiskt gå fram och hälsa på alla jag kände igen. Vanligtvis brukar jag när jag ser någon jag känner vända om och gå åt rakt motsatt håll.
 
Vissa gick tidigare, men det var jag, Rebecca, Fredrik och Jeppe som var kvar till halv tre. Fredrik och Rebecca drog hem, men jag och Jeppe tänkte dra vidare till en gayklubb (Jeppes förslag).
 
Vi åt på Subway och tänkte sen försöka hitta dit. Det gick till en början inte bra.. Men Jeppe pratade med en kompis som var där och vi lyckades till slut hitta dit.
 

Det här är inget man ser varje dag, en man i kostym som sitter bakom en kille på en elrullstol som gick jävligt fort! De sicksackade mellan alla människor på trottoaren.
 
 
När vi väl kom fram var det fullt och inte värt att betala när det bara var en timme kvar. I brist på bättre idéer bestämde vi oss för att dra hem. Nattbuss fick det bli!
 
Jag bor på landet (även i Tumba), vilket gör att bussen sällan går dit vi bor. Därför blev det en morgonpromenad klockan 4.55 på morgonen. Väldigt fint väder och folktomt på gatorna. Måste erkänna att det var väldigt skönt. Träffade bara två personer, en av dem motionsgick med stavar! 
 
 
 
 
 
 
I skogen när jag nästan var hemma träffade jag på en ursöt grävling!! Den sprang över stigen max tio meter bort. Jag hann tyvärr inte få upp kameran och fota, filmade lite men hann inte få med den på bild. Precis när jag höll på att ta upp kameran kollade den upp och ansiktet var så gulligt, svart och vitt. De kan ju bitas och har saxbett så käkarna fastnar. Därför är jag glad att den upptäckte mig i tid.
 
 
Hemma och i säng 5.40. Det tog ungefär 35 minuter att gå från Tumba - hem.
 
 
Allmänt, Bröllop, Fest | | Kommentera |

Om det är något som gör en lycklig så är det bokrea!

Idag när jag till slut lyckades ta mig från jobbet, jag var på kontoret på eftermiddagen och det blir nästan alltid övertid för mig där, så svängde jag förbi Konsum för att hämta paket. Jag kollade lite böcker på internet för några dagar sedan och gissa vad jag hittade, bokrea på Bokus! Köpte fem inbundna böcker plus två schalgerhäften. Behöver bara betala 323 kr, vilket är väääldigt billigt för så pass många inbundna böcker. Så det är en väldigt lycklig tjej som sitter framför datorn just nu. Plus att min beställning från Forever kom vilket gör att jag kan leverera till nöjda kunder (inklusive mig själv). Nu inväntar jag endast mitt pocketogram som jag beställde med poäng från Panel
 
 
 
Böcker i mängder <3
 
 
Dessa böcker köpte jag! 
Hmm, tre stycken utspelar sig på Gotland, jag undrar vad det kan betyda? ;)
 
 
 
 
Har fått 20 stycken vykort av mamma som jag kan färglägga. Gjorde mitt första idag för att skicka till syrran :) Jag tycker att det blev väldigt fint faktiskt.
 
 
 
Allmänt, Böcker, Målarbok | | Kommentera |

Regn och rusk

Skriver detta inlägg på mobilen. Första gången jag gör det så får hoppas att det blir bra! 
 
Vädret började inte bra denna dag med regn och ruggigt ute. Men på kvällen på min ridlektion var jag till och med tvungen att ta av mig min jacka. Ja, det berodde ju faktiskt inte på vädret utan på att det vi gjorde var så jobbigt (red på stora mittvolten för er som vet vad det är). Men vi slapp regnet! Jag fick rida Kára. Hon har stått ganska länge, varit halt, men Sosso (ridlärare och ägare av ridskolan) har ridit igång henne igen. Nu ville hon se också hur hon ser ut och därför fick jag rida henne. Jag blev väldigt glad åt att jag fick äran att rida henne. Det gick väl hyfsat. Var längesen jag red henne så minnet behöver fräschas upp på hur hon är och knepen man ska göra för att få henne att gå bra. Tölten var nog det som inte gick något vidare, har alltid haft lite svårt för att få henne att tölta. 
 
 
Så underbart att vara i stallet. Här är en bild från parkeringen precis innan jag skulle åka hem. Man ser vår ridbana i bakgrunden. Ursäkta kvalitén men bilden är tagen från Snapchat... 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp